Virágpor (Pollen)

  • Érfalak rugalmasságának megőrzése. Erek kóros lerakódásainak a megelőzése. Szív- máj- idegrendszert erősíti. Fehérvérsejtek működését serkenti (fagocita). Rendszeres fogyasztása sportolóknak és pollenallergiában szenvedőknek ajánlott.

Összetétele:

20 aminósav : Alanin, Cisztein, Aszparaginsav, Glutaminsav, Fenil-alanin*, Glicin,  Hisztidin*, Izoleucin*, Lizin, Leucin*, Metionin*, Aszparagin, Prolin, Glutamin, Arginin, Szerin, Treonin*, Valin*, Triptofán*, Tirozin (*esszenciális aminósavak)
Ásványi anyagok: Vas, Réz, Kén, Nátrium, Kálium, Kálcium, Magnézium, cink, Króm, Nikkel, Szelén, Kobalt, Foszfor, Szilícium..
Vitaminok: B1, B2, B3, B5, B6, C, G, H, P, E,
Telítetlen zsírsavak: Linolénsav, Linolsav..
 

Gyógyhatása:
Rendszeres fogyasztásával az alábbi betegségek előzhetők meg, illetve a tünetei csökkenthetők:

  • Pollenallergia
  • Daganatos megbetegedések
  • Klímax
  • Fájdalmas menstruáció
  • Libidó csökkenés
  • Étvágytalanság
  • Vérszegénység
  • Nyálkahártya és kötőszöveti gyulladások
  • Ideggyengeség
  • Stressz
  • Prosztata megbetegedések
  • Szívgyengeség
  • Agyvérzés
  • Sugárártalom
  • Magas koleszterinszint
  • Érfalak rugalmasságának megőrzése
  • Erek kóros lerakódásainak a megelőzése
  • Szív- máj- idegrendszert erősíti
  • Fehérvérsejtek működését serkenti (fagocita)
  • Rendszeres fogyasztása sportolóknak és pollenallergiában szenvedőknek ajánlott
  • 100 gr virágporban 500 gr hús emészthető fehérjéét tartalmazza. Napi 30-40 gr virágpor a napi aminósav szükségletét fedezi az embernek!

Pontos adagolásról kérdezze meg Apiterapeutáját vagy Természetgyógyászát! vagy kérdezze meg méhészét!